Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

Sikeresen befejeződött az I-PRO Hungary Kft. csarnoképítési beruházása

Az I-PRO Hungary Kft. 2012. július 2-án kezdte meg telephelyfejlesztési beruházását Esztergomban, melynek átadása 20 hónappal később, 2014. március 13-án történt meg. Az elkészült csarnokot a vállalkozás azonnal használatba is vette. A csarnok lehetőséget biztosít a cégnek kapacitásainak jelentős bővítésére, piaci pozícióinak megerősítésére. Olyan 3979 m2-es csarnok jön létre, amelyben a lehető legoptimálisabb a vállalkozás számára az iroda-raktár-termelő egység aránya.

 

ELINDULT A TÁRSASHÁZAK FELÚJÍTÁSA KERTVÁROSBAN

Tatabányán a dr. Vitális István utca 2-10. szám alatti társasház felújításával kezdetét vette a Kertvárosi lakótelep szociális célú városrehabilitációját célzó beruházás - KDOP-3.1.1/D2-13-k2-2013-0001 – egyik, kiemelt eleme. Az épületek minőségi megújítása az akcióterületen összesen 22 társasházat érint, a projektelem összköltsége meghaladja a 734 millió forintot – tudtuk meg az első ütemben zajló munkálatok helyszínén Schmidt Csaba polgármestertől.

Módosítás a fenntartható városfejlesztési programok előkészítése című pályázati felhívásokban

Ezúton értesítjük az érintett pályázókat, hogy módosításokra kerültek a Fenntartható városfejlesztési programok előkészítése című pályázati felhívásokban a felülvizsgált Településfejlesztési Koncepciónak, Integrált Településfejlesztési Stratégiának, valamint a Főváros esetében a Tematikus Fejlesztési Programoknak a támogató intézményhez történő benyújtására vonatkozó határidők.

Módosult az üzleti célú szálláshelyek fejlesztése érdekében kiírt felhívás a Közép-Dunántúlon

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a KDOP-2.1.2-14 kódszámú, „ Szálláshelyek és a turisztikai termékkínálat értékét növelő egyéb szolgáltatások infrastrukturális és minőségi fejlesztése” című pályázati felhívás F1. fejezete, valamint a Projekt adatlap 3.3 pontja került módosításra adminisztratív hiba miatt.

Megjelent az üzleti célú szálláshelyek fejlesztése érdekében kiírt felhívás a Közép-Dunántúlon

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a KDOP-2.1.2-14 kódszámú, „ Szálláshelyek és a turisztikai termékkínálat értékét növelő egyéb szolgáltatások infrastrukturális és minőségi fejlesztése” című pályázati felhívás.

Fejlesztések a fehérvárcsurgói Károlyi kastély területén

Folytatódik a fehérvárcsurgói Károlyi kastély épületegyüttesének és a kastélyt körbeölelő kertnek a helyreállítása. 2014-ben két beruházás keretében az Európai Unió és a Magyar Állam képviseletében eljáró MNV Zrt. támogatásával valósul meg a kastély turisztikai fogadóközpontjának fejlesztése, illetve a mintegy 22 hektár nagyságú kastélykert komplex élőhely-helyreállítása.

Rekonstruálják a bicskei Batthyány kastély történeti kertjét

A hazánk egyik első angolparkja és egyben Magyarország egyik legszebb történeti kertje nyeri vissza valamikori fényét 2015 nyaráig.  „A bicskei Batthyány kastély védett történeti kertjének felújítása” című projekt keretében az Európai Unió, valamint a Magyar Állam képviseletében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. támogatásával valósul meg a kastélyhoz tartozó park rekonstrukciója. A négy lépésben megvalósuló, több mint 237 millió forint keretösszegű beruházás idén tavasszal kezdődik.

Több, mint 20.000 látogató volt az Uniós Fejlesztések Nyílt Napján

Több mint 20 ezren látogattak el országszerte az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja elnevezésű programsorozat keretében megtekinthető kulturális, szabadidős és tudományos beruházások helyszíneire. A 2013-ban elindított nyílt napnak köszönhetően harmadik alkalommal, országszerte több mint 50 helyszínen várták az érdeklődőket.

 

12 kilométer hosszú, nemzetközi színvonalú kerékpárutat adtak át a Velencei-tó déli partján

Ünnepélyes zárórendezvény keretében 2014. március 31-én átadták a Velencei-tó déli partján két projekt részeként megépült 12 kilométer hosszú korszerű kerékpárutat. Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács (VVVTFT), valamint a Gárdonyi Önkormányzat koordinálásával megvalósuló fejlesztések eredményeként nemzetközi mércével mérve is színvonalas, kétirányú bicikliút épült a déli parton. A VVVTFT célja, hogy a jövőben egy a tavat teljes egészében körbefogó kerékpárút-hálózat jöjjön létre.

 

Oldalak