Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

Csepreghy Nándor: abszolút reális az esély az uniós források 100 százalékos felhasználására

Abszolút reális a korábbi célkitűzés, hogy Magyarország a 2007-2013-as időszakban az rendelkezésre álló uniós források 100 százalékát felhasználja, és ezt most már senki sem kérdőjelezi meg - nyilatkozta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár kedden az MTI-nek a KPMG nemzetközi tanácsadó cég hétfőn közzétett jelentésére reagálva.

30 VÁLLALKOZÁS, 25 ÚJ MUNKAHELY - BŐVÍTETTE INKUBÁTORHÁZÁT A WA INVEST

Közel 170 millió forintos EU-s támogatással valósult meg WA Invest Vállalkozói Inkubátorház második üteme a Kőrösi utcában. A cég 2012 októberében már átadott telephelyén egy inkubátorházat, melynek teljes kapacitás-kihasználtsága csakhamar indokolttá tette a további fejlesztést, amelynek eredményeképpen most egy újabb csarnoképületet és irodákat adtak át.

 

148 milliós turisztikai fejlesztés a Balaton-felvidéken

Jövő héten zárul a 148 millió forintos támogatással megvalósult komplex fejlesztés a Balaton-felvidéken, Mencshelyen és Zánkán. A projekt célja a térség természeti és kulturális értékeinek megőrzése, valamint a Balatontól messzebb fekvő települések bekapcsolása az idegenforgalmi vérkeringésbe. Készült bringapark és öko-turisztikai bemutatóhely, valamint megújult egy kilátó és egy kerékpáros túraútvonal is kialakításra került.

Konferencia az uniós források hatékonyabb felhasználásáról

Hamarosan megnyílnak az új fejlesztési ciklus uniós forrásai, amelyek felhasználása sok tekintetben eltér az előző időszak gyakorlatától. A visszatérítendő támogatások hangsúlyos megjelenése és a gazdaságfejlesztés előtérbe helyezése egyaránt gyökeres változásokat hoz az új támogatási rendszerben.

 

 

ELKÉSZÜLT SZÉKESFEHÉRVÁR SZÁRAZRÉTI VÁLLALKOZÓI INKUBÁTORHÁZÁNAK MÁSODIK ÜTEME

Az Európai Uniós fejlesztéssel létrejött vállalkozói inkubátorház már 3 éve nyújt „védett” környezetet elsősorban az új fejlődési szakaszba lépő, kezdő vagy „túlélő” vállalkozások számára. A teljes kapacitás kihasználtság csakhamar indokolttá tette a további fejlesztést, amelynek eredményeképpen most egy újabb csarnoképület, és benne további irodák állnak a vállalkozók szolgálatára. Az új fejlesztés átadására 2015. június 17-én projektzáró esemény keretében kerül sor.

Lezárult a "Szociális város-rehabilitáció Szárazréten" elnevezésű projekt

Csütörtökön reggel tartották a "Szociális város-rehabilitáció Szárazréten" elnevezésű projekt zárórendezvényét Feketehegy-Szárazréten, a  Közösségi központban. Az összesen közel 1,2 milliárd forintos városfejlesztő beruházásnak köszönhetően a városrész megszépült, korszerűbbé vált.

 

KÖZEL 380 MILLIÓ FORINT TALÁLT GAZDÁRA A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ VÁLLALKOZÁSAI KÖRÉBEN

A hazai KKV-knak szüksége van szakmai tanácsadáson alapuló vállalkozásfejlesztésre. Az ilyen célra indított Uniós pályázathoz kapcsolódóan a Közép-Dunántúlon a rendelkezésre álló 377,65 millió forintos keret kétszeresére érkezett pályázói igény az elmúlt 4 évben.

Oldalak