Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

Egyetlen fillért sem hagyunk veszni az uniós forrásokból

A múlt évben csaknem megduplázódott az európai uniós források kifizetésének összege 2012-höz képest: 2014-ben 1840 milliárd forint került kifizetésre. Idén összesen 2263 milliárd forinttal kalkulál a kormány, hogy hazánk egyetlen forintot se veszítsen a most záruló uniós költségvetési ciklusban elérhető forrásokból – mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára egy szakmai konferencián ma délelőtt. Csepreghy Nándor szerint a következő uniós programozási időszakban a fő cél hazánk versenyképességének megalapozása.

FEJLESZTÉSEK NYÍLT NAPJA - Március 28. Közép-dunántúli régió

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című programsorozat, melynek keretében az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Március 28. és április 26. között öt hétvégén országszerte mintegy 70 helyszínen várják színes programokkal a látogatókat, melyekről a http://nyiltnap.szechenyi2020.hu/ oldalon tájékozódhatnak. Egyes programokra a szervezők, a helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt, előzetes regisztrációhoz kötik a programjukon való részvételt. A regisztrációval kapcsolatosan szintén a jelzett oldalon kaphatnak részletes tájékoztatást.

133 uniós pályázati felhívás jelenik meg az idén

A szaktárcák elképzelései szerint 133 uniós pályázati felhívás jelenik meg az idén csaknem 2900 milliárd forint értékben - mondta Zsigmondné Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség államtitkára az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának keddi ülésén Budapesten.

Tájékoztatás a DRB bankcsoportnál, illetve a Quaestor-nál vezetett számlákra történő kifizetésekkel kapcsolatban

Felhívjuk azon kedvezményezettek és szállítóik figyelmét, akiknek a támogatás folyósítása céljából megadott számlájuk valamely, a pénzügyi szektorban zajló, kedvezőtlen folyamattal érintett hitelintézetnél kerül vezetésre (DRB bankcsoport, Quaestor), hogy az ezen számlára történő kifizetések felfüggesztésre kerülnek. A kifizetések biztosítása érdekében kérjük, hogy változásbejelentés keretében egy másik számlára vonatkozó adatot nyújtsanak be.

Módosult a Pénzügyi Elszámolás Részletes Szabályai

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a támogatási szerződések részét képező 7.sz. Pénzügyi Elszámolás Részletes Szabályai dokumentumban módosulások kerültek bevezetésre. A lenti elérhetőségeken találhatók meg az ÚSZT és az ÚMFT projektekhez hatályos szabályzatok.

Több, mint félszáz pályázat érkezett a TiJöttök! Innovációs Projekt Versenyre

Sikerrel zárult az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány által meghirdetett, és a Miniszterelnökség fővédnökségével megvalósuló TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny első fázisa. Több, mint félszáz pályamű érkezett az innovációs versenyre az ország minden részéről. A szakmai zsűri mindhárom kategóriában megnevezte az általa legígéretesebbnek talált indulókat.

ÚJ GYÁRTÓCSARNOKOT ÉPÍTETT A FEHÉRVÁRI EUROWIND KFT

A fehérvári Eurowind Kft. egy magyar-olasz tulajdonú cég, amely 1995-ben alakult és teherautó felépítmények és alkatrészek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Korábbi telephelyükön nem tudtak már bővíteni, ezért zöldmezős beruházással egy saját üzemcsarnokot építettek az Új Széchenyi Terv 97 milliós segítségével. Az üzemben lehetőségük lesz tervezőmérnököt is foglalkoztatni és új műszaki megoldásokat, technológiákat is tudnak majd kínálni.

 

 

FÓKUSZBAN A GAZDASÁGFEJLESZTÉS

Közel 6700 milliárd forintnyi uniós támogatás lehívása előtt nyílt meg az út azzal, hogy az Európai Bizottság a benyújtott 10 közül már 6 operatív programhoz megadta jóváhagyását a 2014-2020-as programozási időszakra vonatkozóan. A részletekről Csepreghy Nándor helyettes államtitkártól hallhattak az érdeklődők a Gazdaság Házában.

 

Oldalak