Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

Meghívó a Kifizetések elektronikus benyújtásának hasznos tudnivalóiról szóló Workshopra.

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy ezúton hívjam meg Önt a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. „Kifizetések elektronikus benyújtásának hasznos tudnivalói” című szakmai rendezvénysorozatára.

MEGKEZDŐDÖTT A „Sharf Hungaria Kft. új telephelyének felépítése” C. PROJEKT

A Sharf Hungária kft. fő és egyben jelen projektben fejlesztendő tevékenysége 3312'08 Ipari gép, berendezés javítása. A válság hatására rendkívül megnövekedett az ipari gépek, berendezések javítása, karbantartása iránti igény. Ezt a megnövekedett megrendelői állomány a cég jelenlegi bérelt telephelyein (Tatabánya Vértanú tere 2 és Tavaszmező út 4.) már nem tudja kielégíteni.

Óvodamúzeumot avattak Martonvásáron

Az alaptörvény nem paragrafusok gyűjteménye, hanem 'egy nemzet szívét fejezi ki: vallomás a múltról és látomás a jövőről' - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter szeptember 12-én, amikor felavatta a Brunszvik-Beethoven Rendezvényszervező Központ és Könyvtár, valamint óvodamúzeum új épületét a Fejér megyei Martonvásáron. A névadók Martonvásáron keresztül járultak hozzá az ország felvirágoztatásához - tette hozzá.

FÉMSZERKEZET GYÁRTÓ CSARNOK LÉTESÜLT TAPOLCÁN

A jellemzően egyedi fémszerkezetek gyártásával foglalkozó tapolcai székhelyű „BHA” Kft. új gyártó üzem kialakítását valósította meg tapolcai telephelyén, az Új Széchenyi Terv által támogatott beruházás keretében. A projekt során egy volt repülőhangár üzemépületté való átalakítása valósult meg az alapinfrastruktúra szükséges fejlesztése mellett. A majd 200 millió forintos költségű beruházáshoz elnyert 99.997.500 Ft támogatás segítségével kialakított új üzem nyolc új munkahely teremtéséhez járul hozzá és hosszú távon biztosítja a cég versenyképes működését.

MEGÚJULT KÖRNYEZETBEN A MÓRA ÓVODÁSOK

Elkészültek a „Hagyomány és megújulás Óvárosban” című városfejlesztési projekten belül - KDOP-3.1.1/D1-13-k-2013-0001- a Móra Óvoda külső és belső fejlesztését is szolgáló munkálatok, melyről Schmidt Csaba polgármester tartott sajtótájékoztatót a helyszínen.

BEFEJEZŐDTEK A MÓR ÉS DAD KÖZÖTTI MELLÉKÚT MINTEGY 16 KILOMÉTERES SZAKASZÁNAK TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATAI

Újabb mellékútfelújítási projekt kivitelezési munkálatai fejeződtek be az Új Széchenyi Terv keretein belül. A Komárom-Esztergom megyei Dad és a Fejér megyei Mór közötti több mint 15,7 kilométeres mellékút felújítása összesen több mint 2 milliárd forintos európai uniós támogatásból valósult meg.

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL VALÓSULT MEG A BŐVÍTÉS

A KOÓP 55 Kft. több mint 25 millió forint összegű uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázati projekt összköltsége meghaladta az 50 millió forintot.

MEGKEZDŐDÖTT A „HAGYOMÁNY ÉS MEGÚJULÁS ÓVÁROSBAN” VÁROSREHABILITÁCIÓS PROJEKT

A „Hagyomány és megújulás Óvárosban” elnevezésű, KDOP-3.1.1/D1-13-k-2013-0001 számú projekt Tatabánya Óvárosának funkcióbővítő rehabilitációját célozza meg. A projekt keretén belül több, az akcióterület jelenleg funkció nélküli vagy leromlott állapotú intézménye és közterülete megújul. A városrész egyes útjai, útszakaszai új formát kapnak, valamint megerősítik Óváros sport- és kulturális funkcióját is. A projekt fontos célkitűzése egy élhető városalközpont megteremtése, a városépítészet és az épített környezet értékeinek megőrzése és minőségének fejlesztése révén.

 

“BALATONFÜREDI KALANDPARK” – TÖBB, MINT KALAND!

Az Extrém Kalandpark KFt. 134 459 757 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében a „Balatonfüredi Kalandpark” című pályázatával. A 224 099 595 Ft összköltségű projekt már a Széchenyi 2020 keretében valósul meg, amellyel új munkahelyeket teremtenek és egy új élménykomplexum nyitja meg kapuit Magyarországon.

Oldalak