Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

Tájékoztató közbeszerzést érintő szerződés módosításról

Tisztelt Kedvezményezettek!

 

A KDRFÜ Nonprofit Kft., mint Közreműködő Szervezet tevékenysége során észlelte, hogy a közbeszerzési eljárás eredményeként kötött szerződések módosítását a Kedvezményezettek esetenként nem a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelik.

Elkészült a tájékoztató táblák elkészítését támogató grafikai program

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv „KTK 2020” című dokumentumban előírt tájékoztató táblák elkészítését támogató grafikai program elkészült.

TURISZTIKAI FEJLESZTÉS A BALATON-FELVIDÉKEN

Közel 148 millió forintos támogatással, komplex fejlesztés kezdődik a Balaton-felvidéken, Mencshelyen és Zánkán. A projekt célja a térség természeti és kulturális értékeinek megőrzése, valamint a Balatontól messzebb fekvő települések bekapcsolása az idegenforgalmi vérkeringésbe.

FEJLESZTÉSEK A 145 ÉVES BALATONFÜREDI YACHT CLUB VITORLÁSKIKÖTŐJÉBEN

A BYC Ingatlan Kft. 155,84 millió forintos uniós támogatást nyert a KDOP-2.1.1/D-12 „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 259,74 millió forintos elszámolható összköltségvetéssel megvalósult fejlesztés keretében építési beruházásként meglévő épület (nagy hangár) átalakítása, bővítése, korszerűsítése („B” épület), új vizesblokk építése („C” épület) és feleslegessé váló, átépítésre, felújításra alkalmatlan épületek (nagy hangár kőépület része, nádas melletti kis hangár épület) bontása valósult meg.

A KDRFÜ és az Ügyfélszolgálat elérhetősége

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket arról, hogy a KDRFÜ és annak Ügyfélszolgálatának elérhetősége az októberi munkanap áthelyezések miatt a következőképpen alakul:

Ügyfélszolgálat:

október 17. (péntek): 08:00-14:00

október 18. (szombat): 08:00-14:00

október 23. (csütörötk): szünnap

október 24. (péntek): szünnap

 

Projektmenedzserek elérhetősége

október 17. (péntek): 09:00-12:00

Bővült a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély

Ünnepélyes zárórendezvény keretében adták át október 9-én a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély egykori mosóházából kialakított turisztikai fogadóközpontot. Az átalakítás célja az volt, hogy létrejöjjön egy olyan idegenforgalmi igényeket kielégítő központ, amely kiegészíti, illetve színesíti a kastélyegyüttes kultúrában és turizmusban betöltött szerepét. A turisztikai fogadóközpont az idegenforgalmi szezonon kívül is igénybe vehető szolgáltatásokat nyújt, az épület egész évben folyamatosan látogathat- tudatta az OrientPress Hírügynökséggel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 
 

LEZÁRULT BARACS KÖZSÉG BELTERÜLETI VÍZRENDEZÉSE A SZÉCHENYI UTCÁBAN

Baracs község önkormányzata pályázati támogatást nyert arra, hogy megoldja a település központjában a csapadékvizek elvezetését, ezzel több évtizedes problémát orvosoljon. A „Baracs község belterületi vízrendezése a Széchenyi utcában című, KDOP-4.1.1/E-11-2012-0005 számú projekt lezárult. A csapadékvíz-elvezető hálózattal együtt, önkormányzati beruházásban elkészült a Széchenyi utcai ivóvíz gerincvezeték cseréje, az úttest aszfaltozása teljes szélességben, valamint további pályázati forrásból kerékpáros sávot is kialakítottak.

Lezárult Baracs kerékpáros útvonalainak fejlesztése

Lezárult Baracs kerékpáros útvonalainak fejlesztése, amelyre a község önkormányzata támogatást nyert 2012-ben a KDOP-4.2.2-11-2012-0002 számú projektjével. Az ünnepélyes átadásra 2014. október 10-én került sor. Az elnyert 188.467.309 forint összegű pályázati forrásnak köszönhetően a Széchenyi utca teljes hosszában, közel három kilométeres szakaszon valósult meg az önálló kerékpárforgalmi létesítmény, amelynek célja a kerékpáros közlekedés teljes rendezése.

 

Oldalak