Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

REKORDNAGYSÁGÚ PÁLYÁZATI KIFIZETÉS A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN

Kiemelkedően teljesített a KDRFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. az uniós kifizetések területén 2014-ben. Az Ügynökség 28,9 milliárd forint kifizetését vállalta a tárgyévben, melyet jelentősen túlteljesített. December végéig rekordmennyiségű, összesen 31,4 milliárd forint pályázati forrást juttattak el a közép-dunántúli projektgazdákhoz.

LOGSOL KFT TELEPHELYÉNEK KIALAKÍTÁSA SZABADBATTYÁNBAN

A LogSol Kft. a Nemzeti Fejlesztési ügynökség és a KDRFÜ Közép – Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft mint közreműködő szervezet támogatási rendszerében benyújtott KDOP-1.1.1C-2011-0101 „LogSol Kft telephelyének kialakítása Szabadbattyánban” című pályázatát sikeresen lezárta.

MEGKEZDŐDIK AZ ÚJ, MODERN AUTÓBUSZ-PÁLYAUDVAR ÉPÍTÉSE MÓRON

A közösségi közlekedés fejlesztésére Mór Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Közép- Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséghez (KDRFÜ), és az Európai Unió által támogatást nyert. „A közösségi közlekedés feltételeinek javítása a Móri kistérségben” - KDOP-4.2.3-11-2012-0005 – című projektre benyújtott pályázaton Mór Város Önkormányzata a járási önkormányzatokkal (Bodajk, Balinka, Csákberény, Isztimér, Kincsesbánya, Magyaralmás, Pusztavám, Söréd) konzorciumban 399 974 726 forint támogatás kapott, amelyet saját erővel kiegészítve több, mint 500 millió forintból megvalósul közel 5000 négyzetméteren Mór városában az új autóbusz-pályaudvar, a környező településeken pedig modern buszvárókat létesítenek.

Befejeződtek a Mártírok útja felújításai munkái

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata „Székesfehérvár, V-6-0 csapadékvíz főgyűjtő átépítése” címmel, KDOP-4.1.1/E-11-2012-0004 azonosítószámmal, valamint „Székesfehérvár, Mártírok útja fejlesztése” címmel, KDOP-4.2.1/B-11-2012-0008 azonosítószámmal valósított meg közel egymilliárd forint összköltségű projektet. A Mártírok útja a város egyik legforgalmasabb útszakasza, amelynek rendkívül rossz állapota immár hosszú évek óta problémát okozott. Pályázati támogatással és a város által biztosított saját forrásból most végre megvalósult a felújítás – hangzott el a sajtónyilvános projektzáró rendezvényen.

 

Sikeres időszakon túl, új korszak kezdetén a KDRFÜ

Sikeres európai uniós pályázati időszakot zár a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (KDRFÜ): a 2007-2013-as időszakban a Közép-dunántúli Regionális Operatív Program keretében mintegy 180 milliárd forint európai uniós támogatással 930 projekt valósult meg, illetve zárul le a jövő év végéig királyi régióban.

A KÖZ- ÉS A VERSENYSZFÉRA HATÁRÁN - INTERJÚ MOLNÁR TAMÁSSAL, A KDRFÜ IGAZGATÓJÁVAL

Molnár Tamás a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója nemrégiben kapta meg a Magyar Gazdaságért kitüntetést és rá néhány napra vehette át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat. A 47 esztendős, fehérvári szakember a bankszektorban szerezte szakmai és vezetői tapasztalatait , amit jelenleg a köz- és a versenyszféra határán az európai uniós támogatások felhasználásának területén kamatoztat.

Oldalak