Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

ÁTADTÁK A MAJKI KAMALDULI REMETESÉG MEGÚJULT KOLOSTORÉPÜLETÉT

Átadták szerdán Majkon a kamalduli remeteség megújult kolostorépületét. Az ünnepségen Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter emlékeztetett arra, hogy a majki remeteközösség a magyar nemzet újjáépítése jegyében érkezett Magyarországra háromszáz évvel ezelőtt.

 

A kormány döntött, minden uniós pályázatot kiírnak 2017 júniusáig

A 2020-ig tartó uniós ciklus teljes keretösszegére kiírja a pályázatokat a kormány 2017. június 30-ig.  A döntésnek az a célja, hogy olyan beruházások valósuljanak meg, amelyek az ország exportképességét növelik vagy új munkahelyeket teremtenek. Az összes EU-s pályázat kiírása 2017 júniusáig olyan versenyelőnyt nyújt a hazai szereplőknek, amelyre nem csak hazánkban, de az Európai Unió más tagállamaiban sem volt még példa – mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.

PARTI SÉTÁNY, KERÉKPÁRÚT ÉS KERÉKPÁROS TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSOK KIALAKÍTÁSA BALATONFŰZFŐN

Balatonfűzfő Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a balatonfűzfői parti sétány és kerékpárút kialakítására, valamint kiegészítő kerékpáros turisztikai szolgáltatások megvalósítására. Ennek eredményeképpen 449 333 824 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Gyógyító Magyarország – Egészségipari Program Közép- Dunántúli Operatív Program „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése” című, KDOP- 2.1.1/D-12 kódszámú pályázatán.

Brüsszel újabb kormányzati program támogatásáról döntött

Az Európai Bizottság zöld jelzést adott a Kormány Közigazgatás- és Közszolgáltatás Fejlesztési Operatív Programjának (KÖFOP). A döntés eredményeként 342 Mrd Ft jut a közigazgatás fejlesztésére, az állampolgárok számára nyújtott kormányzati szolgáltatások javítására.

KILÁTÓ ÉS LAKOMATEREM IS LESZ GORSIUMBAN

A Gorsium régészeti park területén zajló nagyszabású beruházás, a "Quies Gorsiense - Gorsium a kikapcsolódás antik szigete” című program munkálatait nézhették meg az újságírók kedden délelőtt. A több mint 650 millió forintos Európai Uniós forrásból megvalósuló beruházás költségeihez Fehérvár több mint 123 millió forintnyi önrésszel járul hozzá.

 

TELEPHELY KIALAKÍTÁSA A PORT-ÉP KFT-NÉL

A Port-Ép Kft. 43 millió Ft uniós támogatást nyert a Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program keretén belül Telephelyfejlesztés tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 87 millió forintos összköltségvetésű beruházásból csarnok létesítése valósul meg.

ÚJ FEJLESZTÉSI PROJEKT FEJEZŐDÖTT BE SZÉKESFEHÉRVÁRON

A VIBROTEAM Kft. fejlesztési támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a „Telephelyfejlesztés” c. pályázati kiíráson. Megvalósult fejlesztés eredményeképpen a meglévő üzemcsarnok kibővült, a fejlesztéssel párhuzamosan új munkahelyek is létesültek.

Uniós támogatásból sör- és tejipari gépgyártó csarnok került megépítésre az Agrometál-Food-Tech Kft-nél

A budapesti székhelyű Agrometál-Food-Tech Kft. a Közép-Dunántúli Operatív Program „Telephelyfejlesztés támogatása” című pályázat elnyerésével, 270 nm alapterületű gépgyártó csarnokot építtetett a ráckeresztúri telephelyén. A társaság a pályázat keretében 46,5 millió forint összköltségű, vissza nem térítendő támogatást nyert el. A projekt összköltsége 93 millió forint volt.

MEGJELENT A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI- ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM (GINOP) KÉT FELHÍVÁSÁNAK KITÖLTŐPROGRAMJA

Elérhetőek a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítését és a kapacitásbővítő beruházásaikat támogató felhívások kitöltő programjai a Miniszterelnökség honlapján, a http://www.palyazat.gov.hu oldalon.

Oldalak