Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

SIKERES TELEPHELYFEJLESZTÉS UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A KRISPED KFT-NÉL

A KRISPED Kft. 100 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Telephelyfejlesztés a KRISPED Kft-nél” című, az Új Széchenyi Terv Közép-dunántúli Operatív Program, Telephelyfejlesztés tárgyú felhívás keretében, ami 44,604415%-os támogatási intenzitást jelent. A több mint 224 millió Ft összköltségvetésű beruházás segítségével egy 2049,03 m2 alapterületű üzemcsarnok és irodaház korszerűsítését, bővítését, építését valósította meg.

ELKÉSZÜLT AZ ESZTERGOMI VÁRMÚZEUM FELÚJÍTÁSA

Két éves munka után elkészült a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumának felújítása. Április 18-ától az új kiállítások mellett látogatható a Várkápolna és részlegesen a Studiolo, azaz Vitéz János reneszánsz freskókkal díszített dolgozószobája. A projekt az Európai Unió támogatásával, a   KDOP-2.1.1/B-12-2012-0005 azonosító számú, „A Magyar Nemzeti Múzeum kulturális turisztikai attrakciófejlesztése az esztergomi királyi várban” című pályázat keretében valósult meg.

Világszínvonalú lézerközpont épül uniós támogatással Szegeden

Hazánknak 2020-ig jelentős uniós forrás, 750 milliárd forint áll rendelkezésére közvetlenül innovációra, kutatásra és fejlesztésre. A mintegy 64 milliárd forintból megvalósuló szegedi ELI-Alps - Extreme Light Infrastructure (Extrém Fényforrás/Szuperlézer Infrastruktúra) – beruházás 2. fázisának pályázati kiírása a napokban jelent meg a Gazdaságfejlesztési- és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül, 36 milliárd forintos keretösszeggel – mondta Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási-, Fejlesztési- és Innovációs Hivatal (NKFIH) vezetője az ELI Lézerközpont megvalósításának második szakaszához kapcsolódó, budapesti sajtótájékoztatón.

ÚJ, KORSZERŰ SZERELŐCSARNOKOT ÉPÍTETTEK

Befejeződött a Motor-Classic Bt. ”A Motor-Classic Bt. telephelyének fejlesztése új, korszerű szerelőcsarnok építésével” című projektje, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam 85,3 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatásban részesített. A 185 millió Ft-os összköltségű telephelyfejlesztési projekt a veterán autók restaurálásával foglalkozó cég életében jelentős előrelépést jelent, mivel ebben végzik majd a cég megrendeléseinek többségét kitevő karosszérialakatos és fényezőmunkákat.

BALATONKENESEI BRINGAPARK ÁTADÁSA

Balatonkenese Város Önkormányzata az Európai Unió társfinanszírozásával három részfeladatot is megvalósított a „Kerékpáros turisztikai úthálózat, attrakciók és kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése Balatonkenese térségében” című, KDOP-2.1.1/D-12-2012-0040 azonosító számú pályázat kapcsán.

Karbantartás!

Tisztelt Látogatók / Kedvezményezettek!

Internet - szolgáltatónk 2015. április 8-án (szerdán) karbantatást végez a KDRFÜ-nél. A munkálatok valószínűleg nem akadályozzák az adatforgalmat, ám amennyiben Önök bármilyen fennakadást tapasztalanak a levélforgalomban, kérjük, szíveskedjenek telefonon felkeresni ügyintézőinket!

Köszönjük!

 

Tisztelettel: KDRFÜ

Egyetlen fillért sem hagyunk veszni az uniós forrásokból

A múlt évben csaknem megduplázódott az európai uniós források kifizetésének összege 2012-höz képest: 2014-ben 1840 milliárd forint került kifizetésre. Idén összesen 2263 milliárd forinttal kalkulál a kormány, hogy hazánk egyetlen forintot se veszítsen a most záruló uniós költségvetési ciklusban elérhető forrásokból – mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára egy szakmai konferencián ma délelőtt. Csepreghy Nándor szerint a következő uniós programozási időszakban a fő cél hazánk versenyképességének megalapozása.

FEJLESZTÉSEK NYÍLT NAPJA - Március 28. Közép-dunántúli régió

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című programsorozat, melynek keretében az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Március 28. és április 26. között öt hétvégén országszerte mintegy 70 helyszínen várják színes programokkal a látogatókat, melyekről a http://nyiltnap.szechenyi2020.hu/ oldalon tájékozódhatnak. Egyes programokra a szervezők, a helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt, előzetes regisztrációhoz kötik a programjukon való részvételt. A regisztrációval kapcsolatosan szintén a jelzett oldalon kaphatnak részletes tájékoztatást.

Oldalak