Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár
Rákóczi u. 1. III. emelet
telefon: +36 22 513 370
fax: +36 22 312 340
online kapcsolatfelvétel
A Közreműködő Szervezet Ügyfélszolgálatának elérhetősége:
telefon: +36 22 513 370
hétfő-csütörtök: 8-16h
péntek: 8-14h
ugyfelszolgalat@kdrfu.hu
Az Ügyfélszolgálat az ügyfelek hívását a következő napokon és időpontokban kapcsolja a projektmenedzserek felé:
hétfő-péntek: 9-12h
Személyes találkozóra előzetes telefonos egyeztetést követően kerülhet sor az alábbi időpontokban:
kedd: 9-14h
csütörtök: 9-14h

HELYI ÉS TÉRSÉGI JELENTŐSÉGŰ VÍZVÉDELMI RENDSZEREK REKONSTRUKCIÓJA BEFEJEZŐDÖTT

Mezőlak Község Önkormányzata 114 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert 2013. szeptemberében a „Helyi és térségi jelentőségű vízvédelmi rendszerek rekonstrukciója” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretein belül. A közel 127 millió forint összköltségvetésű beruházásból MEZŐLAK község felszíni vízelvezetése (4. sz. vízgyűjtő terület) valósult meg. A beruházás 2014. december 15-én fejeződött be.

LEZÁRULT „A FOLLY ARBORÉTUM ÖKOTURISZTIKAI ATTRAKCIÓFEJLESZTÉSE”

Lezárult a 2013 augusztusában elindított Folly Arborétum ökoturisztikai attrakciófejlesztése című projekt. A záró rendezvényt széles szakmai- és civil érdeklődés mellett december 5-én tartották Badacsonyörsön, a beruházás helyszínén. Támogatás összege: 106.414.440,- Ft. Támogatás intenzítása: 100%

MOLNÁR TAMÁS KAPTA IDÉN A SZÉKESFEHÉRVÁR GAZDASÁGÁÉRT DÍJAT

Molnár Tamás a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója kapta idén a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat. A bankszektorból érkezett szakember néhány napja vehette át a Magyar Gazdaságért Díj kitüntetést a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől. A Csók István Képtárban tartott átadáson a város önkormányzata látta vendégül a fehérvári nagyadózókat és mondott köszönetet a helyi adókon kívül a társadalmi szerepvállalásukért is.

 

Innovatív klaszter politika Közép-Európa számára és azon túl – a CluStrat projekt lezárása

Három éves munkájának lezárásához érkezett a Steinbeis-Europa-Zentrum által vezetett 18 szervezetet tömörítő konzorcium, amely nem kisebb feladat elvégzésére vállalkozott, mint új klaszterkoncepciók és innovatív együttműködési megoldások kidolgozására.

A KKV szektort támogatja a kormány közbeszerzésekre vonatkozó legújabb döntése

A kormány jelentősen csökkentette a közbeszerzések alkalmassági követelményeit, annak érdekében, hogy egyre több kis- és közepes vállalkozás vehessen részt a közpénzekből megvalósuló beruházások kivitelezésében.

Oldalak